Lägg till en blogg på min webbplats

Om du lägger till en blogg på din webbplats kan du snabbt lägga upp nytt innehåll som fångar besökarnas intresse. Dagliga tips, intresseväckande bilder, välsmakande recept eller branschnyheter – blogginlägg behöver inte vara långa. Det är bättre att du ofta lägger upp inlägg än att de blir perfekta: Det viktiga är att du får din webbsida att synas i mängden för dina digitala besökare.

OBS! Om du vill visa en blogg från en annan webbplats, se Display another site's blog on my website.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Klicka på Lägg till på sidan i höger panel eller klicka på plustecknet i huvudpanelen för att Lägga till ett avsnitt.
    Klicka på Lägg till på sida eller lägg till avsnitt
  4. Klicka på panelen Min Blogg.
    klicka på bloggen
  5. Klicka på en layout. Det spelar ingen roll vilken du väljer nu, eftersom du väljer den layout som du vill ha i nästa steg.
    välj layout
  6. När en bekräftelse har visats kan du ändra layout, accentfärg, titel och, beroende på vald layout, bakgrundsbild.
    klicka på hantera blogg
    Anpassa dina blogginställningar
    Layout Klicka på pilen för att byta layout
    Accentfärg Klicka på en annan rektangel för att ändra kontrastfärg
    Titel Skriv i fältet för att ändra bloggens avsnittsnamn
    Knappen Min blogg Lämna den omarkerad om du inte vill visa en blogg från en annan webbplats.
    Hantera blogg Se steg 7 nedan
    Bakgrundsbild Klicka på pilen för att ändra fokus eller byta bild

OBS! Knappen Klar visas när du gör din första ändring, men du kan ignorera den och göra alla ändringar på en gång.

7. När du är klar med dina ändringar klickar du på Klar för att stänga panelen eller på Hantera för att gå direkt till bloggredigeraren där du kan redigera inlägg eller skapa nya inlägg.