Lägg till en blogg på min webbplats

Om du lägger till en blogg på din webbplats kan du snabbt lägga upp nytt innehåll som fångar besökarnas intresse. Dagliga tips, intresseväckande bilder, välsmakande recept eller branschnyheter – blogginlägg behöver inte vara långa. Det är bättre att du ofta lägger upp inlägg än att de blir perfekta: Det viktiga är att du får din webbsida att synas i mängden för dina digitala besökare.

Se en kort video om det här längre ner på sidan.

Behöver du lite extra vägledning? Skaffa sig råd för expertinnehållsstrategi för att ställa in din blogg från en GoDaddy-guide.

OBS! Om du vill visa en blogg från en annan webbplats, se Visa en annan webbplats blogg på min webbplats.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Klicka på Redigera webbplats.
  4. Välj plusknappen eller Lägg till avsnitt där du vill lägga till dina blogginlägg.
  5. Klicka på panelen Min Blogg.
    klicka på bloggen
  6. Klicka på en layout. Det spelar ingen roll vilken du väljer nu, eftersom du väljer den layout som du vill ha i nästa steg.
    välj layout
  7. Efter att en bekräftelse visas kort kan du ändra Layout , Accent Färg, Titel och, beroende på vald layout, Bakgrundsbild .
    klicka på hantera blogg

Anpassa dina blogginställningar

• Layout : Klicka på pilen för att byta layout
    • Accent : Klicka på en annan rektangel för att ändra kontrastfärg
    • Titel : Skriv in fält för att ändra bloggs sektionsnamn
    • Min blogg knapp: Lämna det valt om du inte vill visa en annan webbplats blogg .
    • Hantera blogg : Byt skärmar till bloggredigeraren.
    • Bakgrundsbild : Klicka på pilen för att ändra kontaktpunkt eller byta bild

Notera: De Gjort knappen visas så snart du gör din första ändring, men du kan ignorera den för att göra alla dina ändringar samtidigt.

8. När du är klar med dina ändringar klickar du på Klar för att stänga panelen eller på Hantera för att gå direkt till bloggredigeraren där du kan redigera inlägg eller skapa nya inlägg.

Visa mig

Den här videon är en del av instruktionsvideoserien om att Lägga till avancerade funktioner i Hemsideprogrammet