Lägg till en betalningsmetod i ditt GoDaddy-konto

Så här lägger du till ett checkkonto eller ett kredit-, betal-, present- eller värdekort i ditt GoDaddy-konto.

1. Gå till ditt GoDaddy Sidan Betalningsmetoder. Om du inte redan är inloggad ombeds du att logga in.
  2. Välj Lägg till betalningsmetod.
    Lägg till betalningsmetod
  3. Välj Kreditkort/betalkort/värdekort, Checkkonto eller Presentkort.
    Välj betalningstyp
  4. Ange all nödvändig faktureringsinformation och välj Fortsätt.
  5. Ange alla nödvändiga betalningsuppgifter, fyll i captchan och välj Fortsätt.