Lägg till mina domäner i en mapp

Lägg till domäner i en befintlig mapp för att organisera din domänportfölj. En enda domän kan läggas till i många olika mappar samtidigt, och varje mapp kan innehålla ett obegränsat antal domäner. Med mappar kan du även hantera behörigheter för åtkomst för ombud .

Titta på en video om hur du lägger till domäner i mappar.

1. Logga in på din GoDaddy- domänportfölj . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Markera kryssrutorna bredvid de domäner du vill uppdatera. Eller markera kryssrutan bredvid Domännamn och välj sedan Välj alla .
    skärmdump av flera domäner valda
  3. Välj Lägg till i mapp på åtgärdsmenyn.
    • Beroende på skärmstorlek kan du behöva välja Mer -menyn och rulla ner för att se Lägg till i mapp .
  4. Lägg till domäner i en viss mapp genom att välja plustecknetplustecken bredvid mappen. Domäner kan läggas till i flera mappar samtidigt.
  5. Välj Fortsätt för att spara dina mappinställningar.

Du får en bekräftelse om att du har meddelat att domänerna har lagts till i mappen.