Lägg till domäner i en mapp

När du har skapat en domänmapp kan du lägga till domäner i mappen. Du kan lägga till en domän i flera mappar och varje mapp kan innehålla ett obegränsat antal domäner.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Markera kryssrutan bredvid domänen du vill lägga till i en mapp. Eller klicka på bockikonen och Välj alla
  3. Välj Ordna och sedan Lägg till i mapp .
    lägg till domän i mapp
  4. Välj de mappar du vill lägga till din domän i.
  5. Välj Tillämpa .

Du ser en framgång! meddelande om att dina ändringar har sparats.

Relaterat steg

• Redigera inställningarna för din domänmapp.