Office 365 från GoDaddy Hjälp

Konfigurera mitt nya Office 365-e-postkonto

Det första steget för att konfigurera ditt nya Office 365-konto är att ansluta din domän och skapa din GoDaddy Office 365-e-postadress. När det är gjort kan du konfigurera e-posten på din telefon eller dator.

1. Leta reda på bekräftelsemeddelandet för GoDaddy Office 365 i din inkorg och klicka på Kom igång.
    Klicka på Kom igång
  2. Välj ditt domännamn och klicka på Fortsätt.
    Välj domännamn, klicka på fortsätt

Obs! Du kan konfigurera din e-post på en extern domän som inte är registrerad hos GoDaddy.

Har du en befintlig Workspace-e-post för denna domän? Du ser då en avisering om Befintlig e-post. Klicka på Fortsätt och överför e-post kopplad till domän till Office 365.

3. Ange följande information i formuläret för Office 365 E-post:
    Fält Ange info
    Användarnamn Ange ett användarnamn (exempel: name@coolexample.com).
    Förnamn Ange användarens förnamn.
    Efternamn Ange användarens efternamn.
    Länka domäner? Välj Dela inte (såvida domänerna inte ingår i ett företag eller bolag och du vill att användare ska dela kontakter som filer).
    Administratörsbehörighet Välj Ja för att tilldela administratörsbehörigheter till det här kontot.

Obs! Vi rekommenderar att du konfigurerar ditt första e-postkonto som administratör, så att du kan hantera ditt konto. Detta alternativ visas när du har flera användare på samma konto.
    Skapa ett lösenord Skapa ett nytt och unikt lösenord för detta konto.
    Bekräfta lösenord Ange lösenordet igen.
    Skicka kontoinformation till Det är hit vi skickar kontoaviseringar som inloggningsinformation och konfigurationshjälp när kontot är klart. Du kan lägga till upp till fem e-postadresser.
  4. Klicka på Skapa. Du får ett e-postmeddelande med bekräftelse till den adress du anger.
    Välj domännamn, klicka på fortsätt