Varför är vissa av mina domäner inte kvalificerade?

När du konfigurerar ditt e-postkonto kan du se vissa domäner som inte är kvalificerade eller nedtonade i E-post & Office-instrumentpanel (för Microsoft 365) eller Workspace Control Center (för Workspace Email). Det beror på att du bara kan ha en typ av e-postkonto för varje domän.

Till exempel får du ett felmeddelande om du försöker konfigurera Microsoft 365 med en domän som redan används av Workspace Email.

Microsoft 365 kan inte överföras till några andra plattformar. Emellertid kan Workspace Email överföras till Microsoft 365 .