Konfigurera mitt domännamn

Att konfigurera ditt domännamn är det första steget till att synas online. Det här är ditt varumärke, och det är med det som folk kommer att hitta dig online. Tänk på att det här bara gäller om du inte har aktiverat din domän än.

1. Logga in på ditt GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Klicka på ditt domännamn i listan för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. Klicka på Använd min domän. Ser du inte någon knapp? Det betyder att din domän redan är aktiverad, men du kan fortfarande konfigurera en webbplats eller en e-postadress.
  4. Välj det alternativ som passar bäst för din webbplats. Dina alternativ kan se olika ut beroende på vilka kontoinställningar du har.