Konfigurera Good As Gold

Om du har en betald produkt eller tjänst kan du skapa ett Good As Gold- konto för att betala för GoDaddy-produkter via banköverföring.

1. Gå till sidan GoDaddy Betalningsmetoder . Du kan uppmanas att logga in.
  2. Välj Lägg till betalningsmetod .
  3. Välj Good As Gold och godkänn villkoren. Du är klar! När du har lagt till pengar kan du använda Good As Gold som betalningsmetod för dina köp.