Konfigurera anpassade PHP-felloggar i cPanel för mina Linux-värdtjänster

cPanel erbjuder inbyggd felloggning, men inte fånga fel som genereras från PHP eller hålla felloggar under längre tidsperioder. För att åtgärda detta kan du ha PHP-lagringsfel i en anpassad definierad felloggfil.

Obligatoriskt: För att följa dessa steg behöver du ditt FTP-användarnamn .
  1. Skapa en fil som heter php_error.log och flytta filen till din server med FTP eller cPanel File Manager .
  2. Skapa eller redigera en PHP-initieringsfil som innehåller följande kodrad:
    error_log = / home / [ditt FTP-användarnamn] /public_html/php_error.log

OBS! Se till att den här filen har rätt namn .

Nu skickar PHP eventuella kodningsfel till filen php_error.log. Denna fil kan ta några timmar innan det börjar ta emot fel din webbplats genererar, och endast visar innehåll om din webbplats ger upphov till fel.