Konfigurationsfiländringar för WordPress

Ibland uppfyller standardinställningarna för WordPress eller ditt värdtjänstkonto inte behoven hos webbplatsens insticksprogram eller tema och du vill ändra dem. När du ändrar konfigurationsfiler har du två alternativ:

• Ring vårt supportnummer så kan en av våra experter göra det åt dig mot en avgift.
  • Gör det själv enligt anvisningarna i tabellerna nedan.

Premiumsupport för WordPress

Våra supportexperter kan utföra följande tjänster åt dig mot en avgift:

• Aktivera en specificerad PHP-modul
  • Ändra uppladdningsgränsen för en WordPress-webbplats (PHP-inställning).
  • Ändra minnesgränser för att minska avbrott (PHP-inställning).
  • Ändra värdet på en PHP-inställning
  • Aktivera eller inaktivera felsökningsläge.
  • Skapa en konfigurationsfil
    • .htaccess
    • .user.ini
    • php.ini
    • web.config
  • Inaktivera wp_cache.
  • Generera autentiseringsnycklar för WordPress-konfigurationsfilen.
  • Ta bort FTP-uppmaningen när du installerar eller uppdaterar ett insticksprogram.

Gör det själv

Om du vill uppdatera inställningarna själv använder du artikeln i tabellen nedan för att uppdatera inställningarna i dina filer.

För att göra det själv, se Svårighetsgrad
Flytta min cPanel-webbplats med FTP och FileZilla Bas
Redigera filer i mitt Linux-värdtjänstkonto Bas
Redigera filer i Plesk-värdtjänster Bas
Bas
Ändra PHP-inställningar för mitt värdtjänstkonto Medel