Kom igång online med Hemsidor + Marknadsföring

Du har idéerna, och nu har du verktygen. Låt oss tillsammans konfigurera din webbplats på ett sätt som hjälper dig att uppnå dina mål.

Starta med en snabb genomgång av Website Builder och rör dig sedan genom varje avsnitt i den ordning du vill. Varje avsnitt tillhandahåller väsentliga steg och expertrådgivning som hjälper dig att snabbt och självsäkert konfigurera din onlineverksamhet.

Dekorativ bild för inledningen Bekanta dig med Website Builder
Få en genomgång av Website Builder, inklusive webbplatsredigeraren och kontrollpanelen. När du vet var allt finns kommer alla andra uppgifter att bli mycket enklare.
Uppskattad tidsåtgång: 5–7 minuter
Dekorativ bild för konfiguration av varumärkesprofilering (tema, färg, teckensnitt, logotyp)
Konfigurera mitt visuella varumärke
Ditt varumärke bestämmer hur du vill att din webbplats ska se ut. Välj design, teckensnitt, logotyp och färger för din webbplats.
Uppskattad tidsåtgång: 15–20 minuter
Dekorativ bild för konfiguration av startsidan
Personanpassa min startsida
Startsidan är det första intrycket besökarna får av dig. Är det tydligt vem du är och vad du erbjuder?
Uppskattad tidsåtgång: 15–30 minuter
Dekorativ bild för konfiguration av innehåll (ord och bilder)
Lägg till webbplatsinnehåll
Nu är det dags att lägga till ord, bilder och videor som lyfter fram ditt företags produkter och tjänster.
Uppskattad tidsåtgång: 30–90 minuter
Dekorativ bild för konfiguration av SEO
Gör min webbplats enkel att hitta
Använd SEO-guiden för att se till att din webbplats hittas, och lär dig andra sätt som gör att fler hittar dig via sökningar.
Uppskattad tidsåtgång: 20–30 minuter
Dekorativ bild för konfiguration av sociala medier
Anslut mina sociala medier
Utöka din räckvidd och interagera med människor. Anslut till kanaler för sociala medier och börja få omdömen.
Uppskattad tidsåtgång: 15–45 minuter
Dekorativ bild för konfiguration av onlinebetalningar så att du kan ta emot betalningar
Acceptera onlinebetalningar
Sälj produkter eller tjänster online, acceptera betalningar eller donationer via PayPal, sälj presentkort eller samla in pengar via GoFundMe.
Uppskattad tidsåtgång: 15–20 minuter