Kom igång med WordPress

Miljontals webbplatser körs på WordPress eftersom de är mångsidiga, kraftfulla och användarvänliga. Följ stegen nedan för att komma igång med din WordPress-webbplats.

OBS! Om din värdtjänstplan inte ingår i WordPress bör du installera WordPress först.

1: Välj ett WordPress-tema

Teman avgör webbplatsens övergripande utseende, som teckensnitt och färger, och de har olika funktioner. Du kan bläddra bland tusentals gratis och premium WordPress-teman för att hitta det bästa för din webbplats.

2: Lägg till sidor på din webbplats

Planera en översikt över din webbplats i förväg och gruppera liknande information på samma sida. Du kan till exempel lägga till sidorna Hem, Om oss, Kontakt och Galleri, för att nämna några. Du kan även kolla in andra företag från din bransch för att se vilka sidor de har på sin webbplats.

3: Lägg till innehåll på din sida

När du har lagt till alla dina sidor är det dags att beskriva ditt företag. Bygg varje sida med text, bilder, vittnesmål och andra typer av innehåll som passar den sidan.

4: Välj din startsida

Nästa steg är att konfigurera din startsida i WordPress. Den sidan visas som standard när någon besöker din webbplats.

5: Lägg till sidor i navigeringsmenyn

Hjälp dina kunder att navigera runt på din webbplats genom att lägga till sidor i navigeringsmenyn.