Installera WordPress

Innan du kan börja arbeta med din nya WordPress-webbplats måste du installera programmet. Du har två alternativ för att installera WordPress:

• Ring vårt supportnummer så kan en av våra experter göra det åt dig mot en avgift.
  • Gör det själv enligt anvisningarna i tabellen nedan.

Premiumsupport för WordPress

Våra supportexperter kan utföra följande service åt dig mot en avgift:

• Installera WordPress på ditt värdkonto eller server.

Gör det själv

För att installera WordPress använder du tabellen nedan för att hitta det scenario som är tillämpligt och följa anvisningarna.

För att göra det själv, se dessa steg Svårighetsgrad
Install WordPress on a Web or Classic Hosting Account Bas
Installera WordPress på min Linux-värdbaserade domän med cPanel Bas
Installera WordPress på Windows Bas
Installera WordPress manuellt Medel