|  Start
Hjälp

Domäner Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Kan jag behålla domänen registrerad där den är och ändå lista den på Go Daddy Auctions?

På GoDaddy Auktioner & reg; kan du sälja domäner som är registrerade hos alla registratorer. Vi rekommenderar dock att du överför domänen till oss, vilket inkluderar en förlängning på ett år till den aktuella registreringsperioden.


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.