Jag flyttar mitt e-postmeddelande till Microsoft 365

Grattis, du har bestämt dig för att flytta din e-posttjänst till Microsoft 365! Här är några tips som hjälper dig med flytten.

Om du föredrar vårt helt hanterade alternativ kan du ringa våra migreringsexperter på (480) 463-8719 . Allt du behöver göra är att ange ditt aktuella e-postlösenord så tar vi hand om resten.

Innan du börjar Under migreringen Efter migreringen
Hur fungerar migrering av Microsoft 365? Konfigurera Migreringsassistenten för Outlook (Windows) Behöver jag ändra några domäninställningar när jag har överfört min e-post?