Office 365 från GoDaddy Hjälp

Installera mitt e-postkonto

Nu när du har laddat hem och installerat Office 365 från GoDaddy kan du konfigurera ditt första e-postkonto. Titta på videon och följ anvisningarna nedan.

1. Leta upp kvittot på köpet i din inkorg och klicka på Kom igång.
    Klicka på Kom igång
  2. Gå till sidan Mina produkter och klicka på Hantera bredvid E-post och Office.
    klicka på Hantera
  3. Välj den domän du vill använda och klicka på Fortsätt.

‌‌Om du vill ställa in e-post på en extern domän som är registrerad på en annan namnserver eller ett annat företag väljer du En domän som inte ingår i mitt GoDaddy-konto och skriver in domännamnet som du vill använda. Följ anvisningarna för att ställa in din e-post på en extern domän.

Välj din domän.

‌‌Om du redan har Workspace Email installerat för denna domän får du ett meddelande om Befintlig e-post. Klicka på Fortsätt och följ dessa anvisningar för att överföra e-posttjänsten för din domän till Office 365.

4. På sidan Skapa nytt e-postkonto fyller du i följande fält:
    Fält Gör så här
    Användarnamn Ange ett användarnamn (som ska visas före @-symbolen).
    Förnamn Ange användarens förnamn.
    Efternamn Ange användarens efternamn.
    Kontotyp Välj den typ av Office 365-konto som du vill använda. Detta alternativ visas endast när flera kontotyper är tillgängliga.
    Administratörsbehörigheter Välj Ja för att tilldela administratörsbehörigheter till det här kontot. Det är en bra idé om du konfigurerar ditt första e-postkonto som administratör, så att du kan hantera ditt konto. Detta alternativ visas endast när du har flera användare att konfigurera på samma konto.
    Skapa ett lösenord Skriv in lösenordet för kontot.
    Bekräfta lösenord Ange lösenordet igen för att bekräfta att det är rätt.
    ‌‌Alternativ e-post för aviseringar‌‌ Ange en e-postadress som du vill ska få användarkontoaviseringar.
  5. Klicka på Skapa.

Du får en bekräftelse om att e-postkontot har skapats på den e-postadress som du har lagt till för aviseringar.