Installera ett CAPTCHA-insticksprogram i WordPress

SPAM skapas ofta av en bot snarare än en människa. Ett sätt för din WordPress-webbplats att skilja mellan de två är att installera ett CAPTCHA-insticksprogram.

1. Logga in på WordPress
  2. Gå till Insticksprogram och klicka sedan på Lägg till nytt .
  3. Skriv ” CAPTCHA ” i rutan ”Sök insticksprogram”
  4. Klicka på namnet på insticksprogrammet för att lära dig mer om det
  5. När du har hittat önskat insticksprogram klickar du på Installera nu