Installera ett WordPress-tema med FTP

Du kan behöva installera ett WordPress-tema via File Transfer Protocol (FTP). Det här alternativet är användbart för stora eller anpassade teman. De här stegen beskriver installationen med FileZilla , men du kan använda vilken FTP-app som helst för att ladda upp ett WordPress-tema.

1. Ladda ner temat .zip-fil.
  2. Anslut till din värdtjänst med FTP.
  3. I avsnittet Fjärrplats letar du reda på mappen med din WordPress-webbplats.
  4. Gå till mappen / wp-content / themes.
  5. I avsnittet Lokal plats letar du reda på .zip-filen på din lokala dator.
  6. Dra och släpp temafilen från avsnittet Lokal plats till avsnittet Fjärrplats .
  7. Packa upp temafilen .
  8. OBS! Om du inte kan packa upp filen på ditt värdtjänstkonto måste du packa upp filen på din lokala dator och sedan ladda upp den uppackade mappen med filer.

Du har nu installerat ditt nya WordPress-tema.