WordPress Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Installera ett WordPress-tema från en .zip-fil

OBS! Ladda ned temat .zip-filen till din lokala dator innan du följer stegen nedan.

Om du har köpt ett premiumtema eller laddat ner ett gratis tema kan du installera temat på din WordPress-webbplats så här.

  1. Logga in på WordPress.
  2. I menyn till vänster väljer du Utseende och sedan Teman .
  3. Välj Lägg till ny .
    Lägg till nytt tema i WordPress
  4. Välj Ladda upp tema .
  5. Välj Välj fil .
  6. Leta upp och välj temat .zip-filen på din lokala dator och välj sedan Öppna .
  7. Välj Installera nu .

Mer information