Inaktivera sekundär DNS

Inaktivera sekundär DNS för ett domännamn när som helst. Om du använder GoDaddy-namnservrar som sekundära namnservrar flyttar vi din domän till standard-DNS-namnservrarna. Om du inaktiverar sekundär DNS tas ytterligare uppsättningen namnservrar bort som för närvarande fungerar som en säkerhetskopia för din DNS-zonfil .

1. Logga in på ditt GoDaddy domänkontrollcenter . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar .
    välj domän
  3. Välj Hantera DNS för att komma åt din zonfil.
  4. Välj Sekundär DNS frånmer menyikon Meny Mer .
    välj sekundär dns
  5. Välj Av under Aktiverad för att stänga av och inaktivera sekundär DNS.
  6. Välj Tillämpa för att spara dina ändringar.

De flesta DNS-uppdateringar börjar gälla inom en timme, men det kan ta upp till 48 timmar att uppdatera globalt.

Relaterat steg

• Letar du efter lite extra DNS-säkerhet? Aktivera DNSSEC nu när du har inaktiverat sekundär DNS.