Inaktivera sekundär DNS

Inaktivera sekundär DNS för ett domännamn när som helst. Om du använder GoDaddy-namnservrar som sekundära namnservrar flyttar vi din domän till standard-DNS-namnservrarna.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj ditt domännamn från listan för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. Gå till Ytterligare inställningar och välj Hantera DNS.
  4. Under Avancerade funktioner väljer du Sekundär DNS .
  5. Under Aktiverad väljer du Av .
  6. Välj Tillämpa för att spara dina ändringar.

Det kan ta 24–48 timmar för alla DNS-ändringar att uppdateras fullständigt i globala nätverk.

Relaterat steg

Mer information

• Är du redo att skapa din egen webbplats? Ta en titt på våra självtjänstfunktioner för Website Builder.