Hur aktiverar jag redigeraren för teman och insticksprogram?

Varning: Försök inte göra detta om du inte är en erfaren WordPress-användare.

Som standard avaktiverar vi redigeraren för teman och insticksprogram i WordPress. Detta förhindrar att dina kunder och användare skadar webbsidan genom att oavsiktligen skriva om kod.

Du kan aktivera redigeraren för teman och insticksprogram genom att ändra en rad i filen wp-config.php. Se Wordpress-codex för mer information.