Hitta dina GoDaddy-kvitton

Det finns kvitton för alla dina GoDaddy-köp i orderhistoriken för kontot.

  • I Kontohanteraren klickar du på menyn Kontoinställningar och markerar Orderhistorik.

Alla kvitton för ditt konto visas.

Om du söker ett särskilt kvitto, klicka på Filtrera efter och använd alternativen som visas där.


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.