Visa mina GoDaddy-kvitton

Se gamla inköp på sidan Beställningshistorik och skriv sedan ut eller ladda ner kvittona.

Ladda ner ett kvitto

1. Gå till GoDaddy-sidan Orderhistorik . Du kan uppmanas att logga in.
  2. Markera kryssrutan bredvid kvittot som du vill ladda ner. Eller om du vill ladda ner alla kvitton i en fil markerar du kryssrutan i det övre vänstra hörnet.
    markera kryssrutan

Obs! Om du väljer alla kvitton och de inte laddas ner kan du prova att välja färre kvitton.

3. Välj Exportera till CSV. Filen laddas ner.
    välj exportera till csv

Skriv ut ett kvitto

1. Gå till GoDaddy-sidan Orderhistorik . Du kan uppmanas att logga in.
  2. Välj beställningsnumret för kvittot som du vill skriva ut. Kvittoinformationen visas, inklusive fakturaadress, betalningsinformation och den köpta produkten.
    välj beställningsnummer
  3. Välj Skriv ut till PDF. Kvittot öppnas som en PDF-fil och kan skrivas ut från filen.
    välj skriv ut till pdf