Hantera dina kontouppgifter

Det är viktigt att hålla alla kontouppgifter uppdaterade. Särskilt din kontaktinformation, t.ex. telefonnummer och e-postadress.

Så hanterar du dina kontouppgifter

1. Logga in i kontohanteraren.
  2. Gå till fliken Inställningar.
  3. Redigera alla uppgifter som behöver uppdateras.
  4. Klicka på Spara ändringar.
  5. Klicka på Kontosäkerhetsinställningar till vänster.
  6. Fyll i alla obligatoriska fält (märkta med *), gör eventuella ändringar som behövs och klicka på Spara ändringar.

Domännamnets kontaktinformation uppdateras inte genom att du uppdaterar dina kontouppgifter. Se Ändra kontaktinformation för domän om du behöver uppdatera denna.