GoDaddy-kontot är låst

Om någon försöker logga in på ett GoDaddy-konto och anger fel inloggningsinformation för många gånger låser vi det kontot och visar ett felmeddelande: ”Vi har låst ditt konto på grund av för många felaktiga inloggningsförsök.”

Om du tror att ditt konto är låst kan du återställa ditt lösenord för att få åtkomst direkt, eller så kan du vänta minst 24 timmar innan du försöker logga in igen.

Varning: Automatiska förnyelser för produkter bearbetas inte för låsta konton. Om du har produkter som förnyas automatiskt kan de här produkterna tas bort från ditt konto om kontot är låst vid förnyelsestidspunktet.

Mer information

• Så här hittar du ditt användarnamn eller kundnummer.
  • Vi skickar ett e-postmeddelande för att återställa lösenordet till den e-postadress som vi har registrerad för ditt konto. Om du inte får e-postmeddelandet har vi kanske inte din aktuella e-postadress registrerad. I så fall måste du begära åtkomst till kontot.