Konfigurera min webbplats

OBS! Om du vill använda Search Engine Visibility på en domän med värdtjänster hos ett annat företag rekommenderar vi att du först slutför stegen i

.

Search Engine Visibility använder en serie frågor om din verksamhet för att identifiera nyckelord som förbättrar webbplatsens rankning i sökresultat. Nyckelorden används sedan för att visa hur du skriver om webbplatsens rubriker och sammanfattningar. Vi börjar med din startsida.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. klicka på Konfigurera
  3. Välj en webbplats i listan Dina webbplatser och klicka på Börja optimera.
    klicka på Börja optimera.
  4. Ange ditt företagsnamn och välj sedan Nationell/global eller Lokal, och klicka sedan på Spara.

Om du väljer Lokal lägger du till din stad till Städer/orter där mitt företag bedriver verksamhet.
    ange företagsnamn och plats

5. Ange huvudsaklig produkt eller tjänst som företaget erbjuder under Primär och lägg till den näst viktigaste produkten eller tjänsten under Sekundär. Beskriv din produkt eller tjänst med en eller två ord om möjligt. Det gör det enklare för oss att föreslå fler sökfraser för dig. Klicka på Nästa när du är klar.
    ange huvudsaklig produkt eller tjänst
  6. Utifrån vad du anger visar vi några troliga sökfraser som kan förbättra webbplatsens rankning i sökresultat. Välj upp till tre fraser som bäst beskriver din webbplats och klicka på Nästa.

Du kan även klicka på Fler fraser för fler förslag.
    välj tre sökfraser

7. Välj den fras som bäst beskriver din webbplats och klicka på Nästa.
    välj den bästa beskrivningen för webbplatsen
  8. Välj den bästa titeln för din webbplats. Klicka på Läs in mer om du vill få fler alternativ. När du har gjort dina val klickar du på Nästa.
    välj titel för startsidan
  9. Ange en beskrivning av din verksamhet i rutan till höger. Se till att du inkluderar din nyckelfras och din plats. Du får använda högst 160 tecken. Klicka Nästa när du är klar.
    lägg till en beskrivning för din verksamhet
  10. Skriv om sidans Rubrik till att inkludera huvudsökfrasen och klicka sedan på Nästa. En grön bockmarkering visas när du har lagt till sökfrasen i rubriken.

OBS! Det här är endast råd och inga absoluta regler. Om du inte kan hitta ett bra sätt att inkludera nyckelfraserna i din rubrik eller text är det helt ok att klicka på Nästa och sedan Hoppa över i varningsfönstret.

skriv om sidans rubrik till att inkludera sökfrasen.

OBS! Om textstorleken gör att den nya rubriken inte passar layouten kan du använda formateringsverktyget för din webbplats för att minska storleken när du har gått igenom alla stegen.

11. Varje textruta innehåller en rad från nuvarande innehåll på sidan. Klicka i en textruta för att skriva om raden och inkludera en av dina nyckelfraser. När du har lagt till en nyckelfras bekräftas detta med en bockmarkering. Klicka på Nästa när du är klar.
    lägg till sökfraser till sidans innehåll
  12. Du är nästan klar. Vi visar en lista över dina ändringar som underlättar vid sökningarna. Klicka på Klar för att fortsätta.
    gå igenom dina ändringar

OBS! Ändra ett objekt i listan genom att klicka på Redigera bredvid objektet. Du går då tillbaka till det steget.

13. Klicka på Slutför. Vi tillämpar alla ändringar för webbplatsen.

Klicka på Ladda ned ändringar för att spara en kopia av ändringarna och följ uppmaningarna för att spara filen page_changes.html på din dator.

14. I checklistan för SEO markeras Optimera hemsidan med en grön pil när du är klar.
    optimering av hemsidan klar
  15. Optimera en annan sida genom att klicka på Optimera en annan sida och sedan på Optimera en ny sida. Välj en annan sida på din webbplats och gå igenom stegen igen.

Obs! Kom ihåg att ju fler sidor som du anpassar, desto bättre fungerar webbplatsen vid sökningar. Du kan optimera upp till 100 sidor.