Förnya mina produkter eller tjänster manuellt

Så här förnyar du dina produkter manuellt när som helst, även om de är inställda på automatisk förnyelse.

Produkter förnyas automatiskt med samma tidsperiod som den senaste manuella förnyelsen, inte deras ursprungliga registreringslängd. Detta gäller även domäner som har förnyats manuellt efter den 16 juli 2020. Om din domän till exempel förnyas manuellt efter den 16 juli 2020 med tre år kommer den att förnyas automatiskt med tre år när det är dags för nästa förnyelse. Mer information finns i vårt avtal om domännamnsregistrering.

1. Gå till ditt GoDaddy Förnyelser och fakturering-sidan. Om du inte redan är inloggad ombeds du att logga in.
  2. Kryssa för rutan för att välja de produkter du vill förnya och klicka sedan på Lägg till i kundvagn.
    Ikonen Lägg till i kundvagn markeras.
  3. Slutför ditt köp.