Förnya dina produkter eller tjänster manuellt

Du kan förnya dina produkter manuellt när som helst.

1. I Kontohanteraren klickar du på Kontoinställningar och sedan på Förnyelser och fakturering.
  2. Välj de produkter som du vill förnya och klicka sedan på Förnya nu.
  3. Slutför ditt köp.

Se till att kreditkortet eller betalmetoden du väljer fortfarande är giltig.

OBS! Om du vill se till att dina produkter förnyas på utgångsdatumet kan du aktivera automatisk förnyelse i stället.