Hanterad WordPress Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Förhindra problem med MySQL-storleksgränser

Ditt värdtjänstkonto för Hanterade WordPress-bloggar har en lagringsgräns på 1 GB i MySQL-databasen. När en databas överskrider den gränsen kommer dina inkluderade säkerhetskopior inte att ansluta till din databas, din webbplats kan gå långsammare och vissa av webbplatsens databasfunktioner kanske inte fungerar som de ska. Förhindra att din databas överskrider denna gräns genom att ta bort eventuella allmänna data, onormala skräppost, borttagna inlägg och inläggsändringar.

1. Kontrollera din databasstorlek i phpMyAdmin .
  2. Ta bort allmänna data genom att optimera databasen .
  3. Ta bort oönskade kommentarer .
  4. Förhindra framtida skräppost genom att ändra webbplatsens kommentarinställningar .

OBS! För problem med MySQL-storlek skickar vi ett första meddelande när vi upptäcker problemet, tar bort bidrag inom två veckor och efter totalt 28 dagar tar vi bort databasstabellen som är för stor.