Flytta e-post till Office 365 - Vanliga frågor

Ni sa att ni skulle uppdatera mitt nya Office 365-konto med min e-post från det gamla Go Daddy-kontot - vad innebär det?

Det händer ett par olika saker bakom kulisserna när din e-post flyttas över:

1. Din Office 365-brevlåda skapas.
  2. Din e-post flyttas över till Office 365.
  3. Sedan uppdateras dina MX-poster så att all ny post dirigeras till Office 365.

När MX-posterna pekar på rätt plats ser vi till att all nya e-postmeddelanden hamnar i ditt Office 365-konto och ett mail skickas till dig för att tala om att ditt Office 365-konto är redo!

För mer information om MX-poster, se

Hur lång tid tar det att flytta över min e-post?

Det varierar beroende på storleken på din brevlåda, men uppgraderingen bör vara klar inom 48 timmar. Du kan dock fortfarande använda ditt GoDaddy-konto under uppgraderingen utan avbrott.

Hur kommer jag åt mitt nya Office 365-konto?

Du kommer åt ditt Office 365-konto via:

• Outlook Web App (OWA)
  • En e-postklient på din dator (t.ex. Outlook, MacMail, Thunderbird)
  • En surfplatta
  • En telefon

Logga in på din brevlåda via OWA

1. Gå till epost.domänexempel.com, där domänexempel.com är din din e-postadress domännamn.
  2. Ange din e-postadress och lösenord och klicka på Sign in (Logga in).

Vad händer nu när jag är i OWA? Det ser så annorlunda ut än min gamla e-post.

Det finns många bra hjälpartiklar på vår supportsida.

Microsoft har också många hjälpartiklar tillgängliga på office.microsoft.com. Läs deras artikel om Komma igång i Outlook Web App

Ni nämnde min e-post; vad händer med mina kontakter och min kalender?

All gammal e-post flyttas till ditt nya konto, tillsammans med allting som kommer i framtiden. Dina kontakter och din kalender flyttas inte över automatiskt men det finns ett enkelt sätt att flytta kontakter, se nedan.

Hur exporterar jag mina kontakter från mitt GoDaddy-konto?

Först behöver du exportera din adressbok från Workspace Email.

Sedan behöver du importera CSV-filen till OWA.

Så importerar du dina kontakter till Outlook Web App (OWA)

1. Gå till email.exempel.com. Där exempel.com är domännamnet för din e-post.
  2. Ange din e-postadress och lösenord och klicka på Sign in (Logga in).
  3. Välj Kontakter i appstartaren.
  4. Välj Alternativ i menyn Inställningar.
  5. I delen Kontakter till vänster klickar du på Importera dina kontakter.
  6. Hitta CSV-filen du exporterade från Workspace Email och klicka sedan på Importera.
Vad händer med min kalender?

Din kalender från GoDaddy måste återskapas i Office 365. De ingår inte i den här processen

Förlorar jag tillgång till min GoDaddy-e-postadress så snart jag börjar uppgradera till Office 365?

Nej. Ditt GoDaddy-konto är tillgängligt tills du säger upp kontot eller underlåter att förnya det.

OBSERVERA: Om du använder samma användarnamn på både Office 365 och ditt gamla GoDaddy-konto, kommer lösenordet som användes när du upprättade Office 365 automatiskt att gälla för ditt befintliga GoDaddy-e-postkonto.

Vad händer med mina andra GoDaddy-program, t.ex. Kalender, Onlinelagring och Skicka fax via e-post?

Kalender, Onlinelagring och Skicka fax via e-post för GoDaddy förblir aktiva när du har uppgraderat till Office 365.

OBSERVERA:Om du använder samma användarnamn på både Office 365 och ditt gamla GoDaddy-konto, kommer lösenordet som användes när du upprättade Office 365 automatiskt att gälla för din befintliga Kalender, Onlinelagring och Skicka fax via e-post för GoDaddy.

Kommer mina kunder fortfarande att kunna kontakta mig via e-post under uppgraderingens gång och efter den är klar?

Ja! Under uppgraderingen kan du fortsätta använda din GoDaddy-e-post utan avbrott. När du får ett e-postmeddelande om att uppgraderingen är klar kommer dina nya meddelanden att börja anlända i ditt nya Office 365-konto.

Vad händer när jag går in i WCC och försöker använda e-postkredit på en migrerad domän?

Det går för närvarande inte att använda e-postkredit på en migrerad domän. WCC förhindrar kunderna från att upprätta en e-postkredit på en domän som har migrerat.

Är det det hela? Är allting klart så jag kan använda mitt nya Office 365 e-postkonto? Vad händer med mitt gamla e-postkonto?

Allt är redo med det nya kontot.

För mer information om Office 365, se vår Installera mitt e-postkonto

OBSERVERA: När uppgraderingen är klar behöver du säga upp ditt gamla GoDaddy-konto.

Så säger du upp ditt gamla GoDaddy-konto.

1. Logga in på Kontohanteraren.
  2. Klicka på plussymbolen (+) för att expandera e-postdelen.
  3. Klicka på Alternativ och klicka på Avsluta det här kontot.

Om du vill begära en återbetalning för den återstående tiden/krediten på ditt gamla GoDaddy-konto, kontakta GoDaddy Support.