Felsök och åtgärda fel i WordPress-kontaktformuläret

WordPress-kontaktformulär kräver specifika inställningar för att fungera korrekt. Om du inte får e-post från ditt kontaktformulär ska du alltid kontrollera din skräppostmapp innan du går vidare till följande steg. Du har två alternativ när du felsöker, konfigurerar eller åtgärdar ett WordPress-formulärproblem:

• Ring vårt supportnummer så kan en av våra experter göra det åt dig mot en avgift.
  • Gör det själv enligt anvisningarna i tabellerna nedan.

Premiumsupport för WordPress

Våra supportexperter kan utföra följande tjänster åt dig mot en avgift:

• Felsök och åtgärda ett brutet kontaktformulär.
  • Konfigurera korrekta e-postinställningar i ett kontaktformulär.
  • Se till att rätt kortkod har placerats på din kontaktsida.

Gör det själv

För att konfigurera, felsöka eller fixa ett WordPress-kontaktformulär, följ stegen som gäller för ditt insticksprogram för att se till att insticksprogrammet är korrekt konfigurerat.

Kontaktformulär 7

För att göra det själv, se ett av dessa steg Svårighetsgrad
Konfigurera kontaktformulär 7 i WordPress Bas
Lägg till kontaktformulär 7 på en WordPress-sida Medel

Visual Form Builder

För att göra det själv, se ett av dessa steg Svårighetsgrad
Bas
Lägg till Visual Form Builder till en WordPress-sida Medel

Ytterligare inställningar

För att göra det själv, se ett av dessa steg Svårighetsgrad
Ändra min e-postdestination för Linux-värdtjänster Bas
Värdtjänster för e-postrelägränser Medel