Ta bort mina domänmappar

Ta bort domänmappar som du inte längre använder. Om du tar bort en mapp tas inte domänerna i mappen bort, men du kan behöva granska mappbehörigheterna för eventuella ombud som har åtkomst till ditt konto efter att en domänmapp har tagits bort.

1. Logga in på din GoDaddy-domänportfölj. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj ikonen Mappar ovanför din domänlista, välj mappen du vill redigera och välj sedan Redigera mapp .
    välj redigera mapp
  3. Välj Ta bort mapp .
    OBS! Det går inte att ta bort mappen Alla domäner .
  4. Bekräfta borttagningen genom att välja Ja, Ta bort . Den här mappen är inte längre tillgänglig för delegater .