Office 365 från GoDaddy Hjälp

Då kör vi igång! Konfigurera din e-postadress för Office 365

Följ stegen nedan för att konfigurera Office 365-e-postadressen så att du kan skicka och ta emot e-post.

Steg 1: Skapa e-postadress

Börja med att skapa din Office 365-e-postadress.

Steg 2: Lägg till återställnings-e-postadress

En återställnings-e-postadress är en säkerhetslösning så att du kan återställa ditt lösenord om du glömt bort det.

Steg 3: Konfigurera på enheter

Nu kan du konfigurera din e-postadress på mobil, dator eller båda två

Steg 4: Skicka e-post

När din e-post är konfigurerad på din/dina enheter kan du skicka ditt första mejl.

Nu sätter vi igång!