Skapa min Microsoft 365-e-postadress

Steg 1 i serien Konfigurera mitt Microsoft 365-konto.

Installera ditt Microsoft 365-e-postkonto och skapa din e-postadress på E-post och Office-kontrollpanelen.

1. Logga in på E-post och Office-kontrollpanelen (använd ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord).
  2. Om du redan har en Microsoft 365-e-postadress från GoDaddy väljer du Lägg till användare. Om det här är din första Microsoft 365-e-postadress fortsätter du med nästa steg.
    Lägg till användarknapp med personikon
  3. Välj den domän du vill använda och sedan Fortsätt.
    Välj domän och Fortsätt
  4. Skapa din e-postadress. Undvik att använda siffror eller specialtecken eftersom det är svårare för folk att komma ihåg och skriva dem. (Använd till exempel ditt namn, såsom jane@coolexample.com eller jpointsman@coolexample.com.)
  5. Ange ditt förnamn och efternamn.
    Ange din nya e-postadress och ditt namn
  6. För Länka domäner ska du använda rullgardinsmenyn och välja Dela inte. (När domäner länkas kan användare dela kontakter och filer, till exempel om domänerna är en del av ett företag.) Det här alternativet visas inte om det här är din första e-postdomän.
  7. Välj Ja för att tilldela administratörsbehörigheter till det här kontot. Om du redan har ett e-postkonto måste du välja om den nya e-postadressen som konfigureras är för dig eller någon annan.
  8. Ange ett unikt lösenord i rutan Skapa ett lösenord. (Det är viktigt att skapa ett lösenord som skiljer sig från ditt GoDaddy-lösenord.) Om du redan har ett e-postkonto väljer du Skapa ett eget lösenord först.
  9. Obs! Om du skapar en e-postadress för en annan användare använder du ett tillfälligt lösenord så att användaren kan ändra det senare.

10. Ange din föregående e-postadress i rutan Skicka kontoinformation till.
  11. Välj Skapa. Du får ett bekräftelsemeddelande till den e-postadress du angav tidigare när din Microsoft 365-e-postadress är redo.
    Ange e-postadress och skapa.

Det tar några minuter att konfigurera en e-postadress. Vänta tills du får bekräftelsemeddelandet och gå till nästa steg för att konfigurera din återställnings-e-postadress.