Ändra vem som kan kommentera min WordPress-webbplats

På din WordPress-kontrollpanel kan du ange vem som kan kommentera dina inlägg och sidor för att förhindra skräppostkommentarer.

1. Logga in på WordPress.
  2. På menyn till vänster väljer du Inställningar och sedan Diskussion .
  3. Markera eller avmarkera rutan bredvid följande alternativ i avsnittet Andra kommentarinställningar för att aktivera eller inaktivera dem:
    • Kommentarförfattaren måste fylla i namn och e-postadress .
    • Användare måste vara registrerade och inloggade för att kunna kommentera .
  4. Rulla längst ner på sidan och välj Spara ändringar .

När de här alternativen är aktiverade förhindrar de att spamrobotar och oregistrerade användare lämnar slumpmässiga kommentarer på din webbplats.