Hanterad WordPress Hjälp

Ändra domänen på Mina hanterade WordPress-webbplatser

Du kan ändra domännamnet för ditt Managed WordPress-konto.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Gå till sidan Mina produkter och välj Hantera alla bredvid Managed WordPress.
  3. Välj Inställningar från menyikon-menyn
    för webbplatsen du vill ändra domänen för.
    välj inställningar
  4. Välj Lägg till i avsnittet Domäner.
    välj lägg till för att visa menyn
  5. Välj Ny primär domän i menyn.
    välj en ny primär domän
  6. Fyll i den domän du vill använda i fältet under Ny primär domän eller underdomän:.
  7. Välj Lägg till domän.
  8. Verifiera att domänen är korrekt och välj Ja, hjälp mig ansluta den.
  9. Välj Fortsätt till GoDaddy om du använder en domän som är registrerad på ett annat GoDaddy-kundkonto och logga in på kontot när du blir ombedd. Följ instruktionerna i guiden för att ansluta din domän.

OBS! Det kan ta upp till 24–48 timmar innan DNS-ändringarna börjar gälla.

Relaterade steg

• När du är redo att uppdatera domänens DNS-inställningar hittar du din IP-adress i Visa min IP-adress.

Mer information

• Om domänen som du vill använda används av ett annat värdtjänstkonto, inklusive underdomäner, måste du först ta bort den från det kontot. (cPanel/Plesk/Managed WordPress).
  • Du kan ange en domän som inte finns på ditt GoDaddy-konto manuellt genom att uppdatera A-posten för domänen så att den pekar till din IP-adress för Managed WordPress.
  • Om du har ett SSL-certifikat som gäller ditt värdtjänstkonto måste du avinstallera det innan du kan ändra din primära värdtjänstdomän. Det finns mer information i Återkalla ett certifikat.