Hanterad WordPress Hjälp

Ändra domänen på Mina hanterade WordPress-webbplatser

Obligatoriskt:

Du kan ändra domännamnet för din Managed WordPress-webbplats.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Gå till sidan Mina produkter och välj Hantera alla bredvid Managed WordPress.
  3. För den webbplats som använder domänen du vill ändra väljer du menyikon-menyn och sedan Inställningar.
  4. I avsnittet Domäner väljer du Lägg till och därefter Ny primär domän.
    välj en ny primär domän
  5. Under Välj var du vill publicera väljer du domänen från domänlistan i ditt GoDaddy-konto.
    Obs! Gällande det kanoniska WWW-namnet (CNAME) är den allmänna uppfattningen att huvuddelen av all trafik är webbtrafik på internet. Detta betyder att ”WWW” inte längre är nödvändigt för att dirigera trafik till din webbserver. Standardinställningen för WWW CNAME kommer att säkerställa att besökare på www.coolexample.com kommer att omdirigeras till coolexample.com.
  6. (Valfritt) Om du använder en domän som inte är registrerad under samma GoDaddy-konto väljer du Använd en annan domän. I det angivna fältet anger du domänen som du vill använda (till exempel cooltexempel.se).
  7. Välj Fortsätt .

Om domänen du använder är densamma som GoDaddy-kontot uppdaterar vi dess DNS åt dig.

Obligatoriskt: I följande situationer behöver vi din hjälp för att slutföra anslutningen av domänen till din webbplats.
  • Om domänen är registrerad för ett annat GoDaddy-konto måste du logga in på det kontot och uppdatera DNS A-posten med IP-adressen du har angett.
  • Om domänen inte är registrerad med GoDaddy måste du logga in på din domänregistrator och uppdatera DNS A-posten med IP-adressen du har angett.
Obs! Eftersom det kan ta upp till 24–48 timmar innan DNS ändras är det möjligt att det även dröjer så länge innan du ser din nya domän.