SSL-certifikat Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Avinstallera ett SSL-certifikat från min GoDaddy-värdtjänst

Om du har ett SSL-certifikat hos ditt GoDaddy-värdtjänstkonto eller Webbplatser + Marknadsföring konto måste du avinstallera det innan du kan ändra domännamnet.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. För SSL-certifikat väljer du Hantera alla .
  3. Välj det certifikat som du vill avinstallera.
  4. Välj Ändra den webbplats som certifikatet skyddar för att utöka området.
  5. Välj Ta bort ditt certifikat från din värdbaserade webbplats och välj sedan Lägg till ändring .
  6. Om du vill att instruktioner för domänägarskap ska skickas väljer du Alternativ för domänkontroll , väljer din valda metod och väljer Fortsätt .
  7. Välj Skicka alla sparade ändringar .

Det kan ta 24 till 72 timmar innan ditt certifikat avinstalleras.