Betala för din nya domän

Steg 3 i Domänmäklartjänsten: en köpares färdplaner .

Ditt perfekta domännamn är klart för köp. Din domänmäklare har förhandlat fram ett godkänt försäljningspris åt dig för den nuvarande domänägaren. Nu är det dags att betala för din domän!

Din mäklaragent kommer att kontakta dig för att granska hur du vill betala för ditt nya domännamn. Vi lägger till domänen i din kundvagn åt dig, så allt du behöver göra är att bearbeta kundvagnen. Eller så kan din mäklaragent behandla betalningen åt dig, om det är det du har kommit överens om.

Om du vill att processen ska gå smidigt går du igenom uppgifterna för din betalningsmetod i ditt konto eller lägger till en ny betalningsmetod .