Behöver jag ändra några domäninställningar när jag har överfört min e-post?

När ditt e-postkonto överförs till Microsoft 365 behöver din domän inte registreras hos GoDaddy och du använder våra namnservrar under uppgraderingen.

Om din domän inte är registrerad och använder GoDaddy-namnservrar måste du välja hur du vill att dina domänuppdateringar ska hanteras. Du kanske är berättigad till alternativet Helautomatiskt. I det här fallet utför vi all överföring och redigering av dina DNS-namnservrar och zonfiler under uppgraderingen.

Om du inte är kvalificerad för (eller inte vill välja det helautomatiserade alternativet) måste du uppdatera dina DNS-namnservrar och zonfiler manuellt. Var uppmärksam på kommunikation från SkyKick. Vi skickar en unik kod som måste läggas till för att bevisa att du äger domännamnet och avser att använda Microsoft 365. Du måste lägga till CNAME-er som krävs för automatisk upptäckt, Teams och andra tjänster. Du måste också ändra MX-posten för att peka domänen till Microsoft 365-e-postservern vid uppgraderingstiden. Om du behöver hjälp med att konfigurera din DNS kan du ringa våra uppgraderingsspecialister på (480) 463-8838 .