Avsluta mitt konto (för personer inom EEA)

OBS! Informationen i den här artikeln gäller endast för personer inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES) som stöd för Den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR). Den här artikeln gäller inte om du bor utanför EEA.

Varning: För att avsluta ditt konto måste du först ta bort alla produkter som är kopplade till kontot och sedan vänta minst 24 timmar innan du går vidare med de här stegen. Du kan inte ångra ett avslutat konto. När vi har tagit bort alla dina data och all information går det inte att få tillbaka dem igen.

Följ anvisningarna för att helt och permanent avsluta ditt GoDaddy-konto.

  1. Logga in på ditt COMPLANY_NAME-konto och välj sedan Kontoinställningar > Kontaktinställningar.
    välj kontaktinställningar för mitt konto
  2. Klicka på Redigera i avsnittet Konto.
    klicka på redigera för att avsluta mitt konto
  3. Välj Jag förstår att den här åtgärden kan inte ångras under Bekräfta.

    OBS! Om du inte redan har tagit bort alla produkter som är kopplade till kontot vill vi påminna dig att göra det innan du kan fortsätta. Sedan måste du vänta minst 24 timmar innan du kan avsluta kontot.

  4. Klicka på Avsluta konto. När vi är klara visas ett bekräftelsemeddelande.

    OBS! I den utsträckning det av lagliga skäl krävs för att uppfylla företagets skyldigheter, exempelvis för bokföring och andra juridiska skäl, kan vi komma att behålla vissa data i enlighet med vår dokumentlagringspolicy.

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.