Auktion av CashParking-domännamn

I din CashParking & reg; kan du lista domännamn med ändelsen .com, .net, .biz, .org, .info, .name och .us som kan säljas på GoDaddy Auktioner & reg ;. Utöver .us har GoDaddy Auktioner inte stöd för toppnivådomännamn (ccTLD) för landskoder.

Det kostar inget att lista ett CashParking-domännamn för auktion, men du måste ha ett GoDaddy Auktioner-medlemskap. För mer information om GoDaddy Auktioner, seVad är GoDaddy Auctions®?

Att använda fliken Grund för att auktionera ut ett CashParking-domännamn

OBS! På fliken Grund kan du tillämpa försäljningsalternativ för de domännamn du vill auktionera ut. Om flera domännamn väljs gäller alternativen för alla domännamn.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på CashParking .
  3. Klicka på Hantera bredvid det konto du vill använda.
  4. Välj fliken CashParking.
  5. Välj de domännamn du vill auktionera ut.
  6. Gå till menyn Försäljningsalternativ och välj Lista för försäljning .

OBS! Om du inte är medlem i GoDaddy Auktioner uppmanas CashParking att gå med. Välj ett medlemsabonnemang och klicka sedan på Till kassan eller Express till kassan för att fortsätta.

7. Från listan Insättningsbetalning till väljer du det betalningsmottagarkonto du vill använda.

OBS! Om du inte har lagt till ett betalningsmottagarkonto i ditt CashParking-konto än går du till PayPal & reg; e- postfältet anger du e-postadressen för det PayPal-konto du vill använda.

8. Ange följande information:
    • Kategori — Ämnet du vill koppla till domännamnet.
    • Underkategori — Det specifika innehållet du vill associera med domännamnet.
    • Auktionstyp — Den köp / säljprocess du vill använda för din annons.
    • Startbud — Det lägsta pris du vill att budet ska börja till.
  9. Läs GoDaddy.coms allmänna användningsvillkor och GoDaddy Auktions medlemskapsavtal och, om du godkänner dem, markera relevanta kryssrutor.
  10. Klicka på OK.

Att använda fliken Avancerat för att auktionera ut ett CashParking-domännamn

OBS! På fliken Avancerat kan du tillämpa separata försäljningsalternativ på flera domännamn. Dessa alternativ gäller inte för alla domännamn.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på CashParking .
  3. Klicka på Hantera bredvid det konto du vill använda.
  4. Välj fliken CashParking.
  5. Välj de domännamn du vill auktionera ut.
  6. Gå till menyn Försäljningsalternativ och välj Lista för försäljning .

OBS! Om du inte är medlem i GoDaddy Auktioner uppmanas CashParking att gå med. Välj ett medlemsabonnemang och klicka sedan på Till kassan eller Express till kassan för att fortsätta.

7. Gå till fliken Avancerat.
  8. Från listan Insättningsbetalning till väljer du det betalningsmottagarkonto du vill använda.

OBS! Om du inte har lagt till ett betalningsmottagarkonto i ditt CashParking-konto än anger du e-postadressen för det PayPal-konto du vill använda i PayPal-e-postfältet.

9. Ange följande information för varje domännamn:
    • Kategori — Ämnet du vill koppla till domännamnet.
    • Underkategori — Det specifika innehållet du vill associera med domännamnet.
    • Auktionstyp — Den köp / säljprocess du vill använda för din annons.
    • Startbud — Det lägsta pris du vill att budet ska börja till.
  10. Läs GoDaddy.coms allmänna användningsvillkor och GoDaddy Auktions medlemskapsavtal och, om du godkänner dem, markera relevanta kryssrutor.
  11. Klicka på OK.

Domännamn kan ta upp till 24 timmar att visa i GoDaddy Auktioner.