Använd ett anpassat domännamn

Du kan använda ett domännamn du äger med GoDaddys URL-förkortare för att skapa korta webbadresser med varumärke som du kan dela på sociala medier.

• Domänen du använder kan inte ha en annan webbplats.
  • Om du bara har ett domännamn (eller vill ha med ditt företags primära domännamn) kan du konfigurera förkortningen på en underdomän (t.ex. underdomän. Coolexample.com). För bästa resultat rekommenderar vi att du har ett domännamn som är dedikerat till din förkortare.
Obligatoriskt: Innan du kan använda förkortaren med din anpassade domän måste du konfigurera vidarebefordran för den anpassade domänen . Då kan du välja din anpassade domän i URL-förkortningen.