Redigera min vidarebefordran av domän

När du har vidarebefordrat en domän kan du när som helst uppdatera inställningarna för vidarebefordran.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj ditt domännamn från listan för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. På sidan Domäninställningar rullar du ned till Fler inställningar och väljer Hantera DNS.
    välj välj hantera dns
  4. Rulla ner till avsnittet Vidarebefordra.
  5. Välj pennikonen bredvid din vidarebefordrade domän eller underdomän.
  6. Redigera befintliga inställningar för vidarebefordran eller lägg till nya inställningar.
  7. Välj Spara. Dina ändringar kommer att genomföras inom de närmaste 24–48 timmarna.

Relaterat steg

• Om du vill att även www-versionen av ditt domännamn ska vidarebefordras, måste din www A-post peka på @.