Redigera min vidarebefordran av domän

Redigera inställningarna för din vidarebefordrade domän om du behöver ändra destinations-URL eller lägga till maskering.

1. Logga in på GoDaddy-domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar.
    välj domän
  3. Välj Hantera DNS för att få åtkomst till zonfilen.
  4. Gå till Vidarebefordran och välj Redigera bredvid Domän eller Underdomän.
  5. Redigera dina befintliga inställningar för vidarebefordran eller lägg till nya inställningar.
  6. Välj Spara.

De flesta DNS-uppdateringarna träder i kraft inom en timme, men det kan ta upp till 48 timmar innan de uppdateras globalt.

Relaterat steg

• Om du vill att även www-versionen av ditt domännamn ska vidarebefordras, måste din www A-post peka på @.

Mer information

• Det går inte att maskera alla webbplatser. Om din maskerade domän visar en tom sida behöver du ställa om till Endast vidarebefordran eller kontakta värden om att tillåta maskering.
  • Se till att din domän är aktiv och inte upphör att gälla genom att aktivera automatisk förnyelse.