Anslut Google Analytics till WordPress

Med Google Analytics kan du spåra och analysera din webbplats trafik. Du kan ansluta din WordPress-webbplats till ditt Google Analytics-konto på flera sätt. Du har två alternativ för att ansluta den:

• Ring vårt supportnummer så kan en av våra experter göra det åt dig mot en avgift.
  • Gör det själv enligt anvisningarna i tabellerna nedan.

Premiumsupport för WordPress

Våra supportexperter kan utföra följande tjänster åt dig mot en avgift:

• Lägg till ditt Google Analytics-kodavsnitt i rubriken i din WordPress-webbplats temafiler

Gör det själv

För att göra det själv, se ett av dessa steg Svårighetsgrad
Lägg till Google Analytics i WordPress Medel
Lägg till Google Analytics till WordPress med ett insticksprogram Bas