Anpassa temainställningar i WordPress

Du kan ändra hur din WordPress-webbplats ser ut och känns genom att anpassa inställningarna för temat i WordPress-kontrollpanelen.

1. Logga in på WordPress.
  2. På menyn till vänster väljer du Utseende och sedan Anpassa .

Obs! Om du ser Redigerare i stället för Anpassa när du har valt Utseende kan du läsa den här artikeln för att ta reda på hur du ändrar inställningarna för temat i den nya Webbplatsredigeraren.

3. Härifrån kan du göra ändringar på följande delar av webbplatsen:
    • Webbplatsidentitet (logotyp, titel, motto, ikon)
    • Webbplatsdesign
    • Rubrik
    • Sidfot
    • Socialt
    • Webbplatsinställningar
    • Inställningar för startsida
    • Extra CSS

Alternativen ovan finns i vårt Go-tema. Dessa alternativ varierar beroende på vilket tema du använder på din webbplats.

4. Välj Publicera för att spara ändringar.