Ange en alternativ betalningsmetod

Du kan ange en alternativ betalningsmetod som ska användas när den primära betalningsmetoden inte fungerar.

OBS! Du behöver lägga till den sekundära betalningsmetoden innan du anger den som alternativ betalningsmetod nedan.

Ange en alternativ betalningsmetod

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Kontoinställningar och sedan Betalningsmetoder.
  3. Klicka på Redigera bredvid betalningsmetoden som du vill använda som alternativ metod.
  4. För reglaget Alternativ betalningsmetod till .
  5. Klicka på Spara.

Mer information om att lägga till, uppdatera och ta bort en betalningsmetod finns i Lägg till kreditkort i ditt GoDaddy-konto.