Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ändra vem som kan kommentera i WordPress

I WordPress kan du ange vem som kan kommentera dina inlägg och sidor. Om du gör det kan du förebygga skräppost.

  1. Logga in på WordPress
  2. Gå till Inställningar > Diskussion
  3. Leta upp avsnittet Övriga kommentarer
  4. Markera eller avmarkera rutan bredvid raden som säger:
    • Kommentarförfattaren måste fylla i namn och e-postadress
    • Användare måste vara registrerade och inloggade för att kunna kommentera
  5. Rulla längst ner på sidan och klicka på Spara ändringar .

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.