Ändra sidfoten i WordPress

Du kan göra ändringar i PHP-koden manuellt i sidfoten på din WordPress-webbplats. Detta gör att du kan ändra mer än bara texten som visas längst ner på dina sidor.

Innan du gör några ändringar i ett WordPress-tema ska du skapa ett underordnat tema så att du inte förlorar dina ändringar när du uppdaterar temat.

1. Anslut till din webbplats med FTP .
  2. Navigera till katalogen / wp-content / themes .
  3. Öppna katalogen som innehåller det tema du vill arbeta med.
  4. Leta reda på filen footer.php.
  5. Kopiera filen till rätt underordnad temakatalog.
  6. Redigera och uppdatera filen footer.php i underliggande temakatalog.

Ändringar som görs i footer.php-filen i underkatalogen för underordnade teman har företräde framför den ursprungliga footer.php .