Ändra mina blogginställningar

Vill du ändra utseende på din blogg eller kanske bara ge den ett nytt namn? Kanske behöver du uppdatera adressen för den externa bloggen som visas på din sida? Du kan göra alla de här ändringarna i bloggpanelen.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Gå ner till det avsnitt där bloggen visas i ditt huvudfönster och klicka sedan någonstans i det avsnittet.
    Klicka någonstans i bloggavsnittet
  4. När bloggpanelen öppnas kan du ändra layout, accentfärg, titel och, beroende på vald layout, bakgrundsbild. (Du kan även lägga till en Introduktion för att berätta om syftet med din blogg.
    Ändra dina blogginställningar

OBS! Knappen Klar visas när du gör din första ändring, men du kan ignorera den och göra alla ändringar på en gång innan du klickar på den.

5. När du är klar med dina ändringar klickar du på Klar för att stänga panelen eller på Hantera för att gå direkt till bloggredigeraren där du kan redigera inlägg eller skapa nya inlägg.