Ändra min domän

Du kan ändra domännamnet för ditt konto för Hanterade WordPress-bloggar.

Innan du ändrar domännamnet är det några saker du bör tänka på:

• Om domänen som du vill använda används av ett annat värdtjänstkonto måste du först ta bort den från det kontot. Du kan även behöva ta bort eventuella underdomäner för ditt primära domännamn innan du kan ändra det (Klassisk och webb / cPanel / Plesk / Hanterade WordPress-bloggar).
  • Om du har ett SSL-certifikat som gäller ditt värdtjänstkonto måste du återkalla det innan du kan ändra din primära värdtjänstdomän. Mer information finns i
    .
  • Det finns mer information om vad vi gör med ditt konto för Hanterade WordPress-bloggar när du ändrar domännamnet i Vad händer när jag ändrar min domän?.
  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Hantera alla bredvid Hanterade WordPress-bloggar på sidan Mina produkter.
  3. Klicka på ikonen med tre punkter vid den webbplats som du vill ändra och välj Ändra domän.
    välj ändra domän
  4. Klicka på Lägg till domän.
  5. Klicka på något av följande beroende på hur du vill ändra ditt domännamn:
    Åtgärd Så gör du det...
    Lägg till eller ta bort ”www” Klicka på ikonen med tre punkter bredvid ditt domännamn och välj det alternativ som du vill använda från listan.
    Använd en annan domän Klicka på Lägg till domän. Markera eller ange domänen som du vill använda, välj Gör detta till primär domän för ditt konto och klicka sedan på Lägg till.

OBS! Det kan ta upp till 24–48 timmar innan DNS-ändringarna börjar gälla.

Nästa steg

När du har ändrat domännamnet kan du behöva uppdatera DNS-inställningarna för domännamnet. De här inställningarna finns i Visa min IP-adress.

Mer information

Om du anger en domän manuellt som inte finns i ditt GoDaddy-konto måste du uppdatera A-posten för domänen så att den pekar till din IP-adress för din Hanterade WordPress-blogg.