Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ändra ett tema i WordPress

Genom att ändra ditt WordPress-tema kan du ändra mycket på hur din webbplats visas.

  1. Logga in på WordPress.
  2. Installera ett tema om det önskade temat ännu inte har installerats.
  3. Gå till menyn Utseende och klicka på Teman .

    OBS! Klicka på GoDaddy-teman för att se alla GoDaddy-teman som har designats och optimerats för din webbplats.

  4. Håll muspekaren över det tema du vill aktivera.
  5. Klicka på Aktivera .

Ditt nya tema kommer nu att finnas live på din WordPress-webbplats.

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.