Gå direkt till huvudinnehållet

GoDaddy Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Ändra mitt WordPress-tema

Du kan ändra design och funktioner för din WordPress-webbplats genom att växla till ett annat tema.

OBS! Om du inte har det tema du vill använda installerat på din webbplats bör du installera det temat först.

  1. Logga in på WordPress.
  2. Gå till menyn till vänster och välj Utseende > Teman .
  3. Rulla igenom de installerade teman, för musen över förhandsvisningen av det tema du vill använda och välj Aktivera .

Ditt tema finns nu live på din WordPress-webbplats.

Mer information