Redigera en CNAME-post

Redigera en CNAME- eller alias-post i din DNS-zonfil i ditt GoDaddy-konto. En CNAME-post mappar ett alias eller en underdomän som www eller blog till domännamnet.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar.
    välj domän
  3. Välj Hantera DNS under Ytterligare inställningar.
  4. Välj Redigera bredvid den CNAME-post du vill redigera.
  5. Redigera uppgifterna för din CNAME-post:
    • Namn: Värdnamnet, eller prefixet, som CNAME-posten kommer att ställas in på. Du kan inkludera en punkt (.), men inte som första eller sista tecken. Flera punkter i rad (...) tillåts inte, och värden får inte överskrida 63 tecken eller vara symbolen @. Du får inte använda en värd som redan har tilldelats en befintlig A-post, TXT-post eller MX-post.
    • Värde: Den webbadress du anger som destination för värden. Skriv in @ för att peka direkt mot ditt rotdomännamn.
    • TTL: Hur länge servern ska cacha information. Standardinställningen är 1 timme.
  6. Välj Spara för att slutföra dina ändringar.

De flesta DNS-uppdateringarna träder i kraft inom en timme, men det kan ta upp till 48 timmar innan de uppdateras globalt.